Is Disney een pad naar de Dark Side?

Every saga has a beginning and an end…but there might be more???

Nadat in 2005 de laatste Star Wars film op het witte doek was verschenen, is er niet heel veel bijzonders gebeurd in het Star Wars universum. Natuurlijk bleef Star Wars altijd bestaan en het aantal fans groeide.

Totdat afgelopen november bekend werd dat George Lucas de rechten van Star Wars aan Disney had verkocht. Deze beslissing zorgde voor een schok die over de hele wereld te voelen was. Er ontstond grote verwarring onder fans over wat er nu met Star Wars gaat gebeuren.

Dit blog houdt je op de hoogte over alle ontwikkelingen op het gebied van Star Wars. Je leest hier dagelijks over wat Disney nu van plan is en waar dat ons gaat brengen. En beetje bij beetje zullen we zien waar dit pad ons heen leidt.

Is dit het juiste pad, of leidt dit ons richting de Dark Side en zeggen we vaarwel tegen Star Wars zoals we het kennen? Tijd zal het leren.

 “May the Force be with you…”

Advertisements

One thought on “Is Disney een pad naar de Dark Side?

  1. Eh, het had een dossier moeten worden en geen blog. Maar daarmee typeer je jouw bijdragen precies: dit is geen dossier over een subcultuur. Nergens lees ik iets over de kenmerken van de fans, komen fans aan het woord of worden de bij een subcultuur horende (uiterlijke) (gedrags)kenmerken genoemd. Een subcultuur bestaat immers uit mensen………….. en niet louter uit regisseurs, acteurs en films.
    Dat ijs was dun, en feitelijk ben je er dus doorgezakt. Normaal gesproken zou ik dit met een onvoldoende belonen, nu met een 6 vanwege de hoeveelheid eigen energie (want veel zelf geschreven teksten) die je er in gestoken hebt. En ook wel een beetje vanwege de systematische (intern linkende) opbouw.
    Tip voor de toekomst: vraag altijd bij twijfel wat precies de bedoeling is.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s