Zijn Polen de nieuwe Turken

Poolse arbeidsimmigranten, daar gaat het de laatste jaren steeds meer over maar, hoe gaan wij als inwoners van Nederland om met deze mensen. In de volgende berichten zullen veel feiten voorkomen, die door bronnen zijn onderbouwd.

De volgende stukken bieden nieuws en achtergronden over een groep immigranten die voor het land belangrijker zijn dan wij misschien denken. De bronnen die gebruikt zijn, hebben vaak nationale en soms internationale bekendheid en reputatie. De media die als bron dienen, hebben zoveel mogelijk verschillend karakters. Hiervoor is gekozen om van verschillende kanten hoor en wederhoor toe te passen. U zult hier stukken vinden uit Lokale, regionale of Landelijke kranten, radio,televisie of websites.

Na het plaatsen van nieuws en achtergronden, sluiten we af met een opinieonderzoek onder de doelgroep.

 

Advertisements

One thought on “Zijn Polen de nieuwe Turken

  1. Dit dossier schept een redelijk scherp, vanuit verschillende invalshoeken belicht beeld van de Poolse arbeidsmigrant als ‘subcultuur’ en de ontwikkelingen die zich binnen deze cultuur afspelen. Daarvoor mijn complimenten, Wel zit er een onduidelijkheid in de inleiding: die voor het land belangrijker. Welk land: Nederland of Polen. Als ik verder door het dossier lees, vallen een terugkerend aantal onzuiverheden op (zie opmerkingen) die maken dat dit dossier met een 7,5 ipv een 8 gewaardeerd wordt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s