Grote naam, grote verantwoordelijkheid

Volgens fans zijn er veel regisseurs geschikt voor het maken van een nieuwe Star Wars trilogie. Elke regisseur heeft zijn positieve en negatieve kanten. Omdat het moeilijk kiezen is volgt er hier een overzicht van populaire regisseurs en hun prestaties van afgelopen jaren.

J.J. Abrams – Vooral bekend van tv-serie “Lost” en films als “Cloverfield”. Abrams zorgt altijd voor een bepaalde vorm van mysterie en spanning. Zijn remake van “Star Trek” zorgde voor onverwachts succes en vertrouwen van de fans.

Sam Mendes – De nieuwste James Bond film “Skyfall” was een groot succes met dank aan Mendes. Hij is druk bezig met het maken van meer James Bond films en zal zijn publiek de komende jaren nog vaak weten te verbazen.

Neil Blomkamp – Na het onverwachte succes van “District 9” lijkt Blomkamp een redelijke keuze. “District 9” werd genomineerd voor beste film en dat gebeurd niet vaak bij een science fiction film. Star Wars is een van de weinige die deze prijs ooit in ontvangst heeft genomen. Dus Blomkamp zou een logische keuze zijn.

Frank Darabont – Darabont heeft in het verleden vaak samengewerkt met George Lucas. Hij is o.a. verantwoordelijk voor films als “The Shawshank Redemption”, wat natuurlijk helemaal niet verkeerd op zijn CV staat.

Bron: Firstshowing.net

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s