Eén richting naar de top

De boybands zijn nooit helemaal weg geweest, maar we waren ze wel uit het oog verloren. Het jaar 2012 heeft hier verandering in gebracht.
Stonden in de jaren ’90 New Kids on the Block, Backstreet Boys, Take That en *NSYNC nog aan de top, nu zien we The Wanted, JLS en niet te vergeten One Direction in de hitlijsten staan.

One Direction is op dit moment de meest bekende boyband in de wereld. Met hun leuk koppies en mooie stemmen hebben ze vele meisjesharten al sneller laten kloppen. En dat binnen twee jaar tijd. De bekendheid is allemaal begonnen dankzij het programma X-Factor.

Tegenwoordig kunnen de jongens al twee albums op hun naam schrijven en vanaf februari 2013 start hun tweede wereldtour. Maar wat doen de jongens nog meer dan optreden?
Op deze weblog vind je de laatste nieuwtjes over de dingen die Harry, Niall, Zayn, Louis en Liam uitspoken.

2010-2012

1D aan het begin van X-Factor in 2010.                                         1D in 2012

Advertisements

One thought on “Eén richting naar de top

  1. Wanneer ik de inhoud van dit dossier op mij in laat werken, kom ik niet veel verder dan de uitgebreide beschrijving van het wel en van de immens populaire jongensband One Direction. Daar is niets mis mee. Wat echter mist, zijn de de deelnemers die hier de subcultuur vormen, met andere woorden: de fans. Daarover valt in dit dossier hoegenaamd niets te lezen. Want ik mis hun enthousiasme, jaloezie, verdriet, blijdschap en noem maar op. Wat dit dossier wel doet is: journalistiek informeren, Daarom toch een voldoende (6) .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s