Bom Hell’s Angels en Satudarah nog niet gebarsten

Er is al een jarenlange strijd gaande tussen deze twee grote motorclubs. Nee, niet om het feit wie in de gezelligste club ziet, de leukste leden, of de mooiste motors heeft. Het gaat dieper, verder dan dat. Het is een machtstrijd die volgens de recherche kan gaan over afpersing, drugs, geld of andere vormen van criminaliteit gaan.

Het is oppassen geblazen wanneer er tochten worden georganiseerd. Er kunnen zomaar leden van de concurrenten opduiken om de boel te verstoren. Om deze redenen zijn tochten op verzoek van de recherche wel eens afgeblazen.

De Hell’s Angels en Satudarah hebben elkaar al vaak op de duim gezeten. Uitbreiding van Satudarah naar België en Duitsland vorig jaar was een klap in het gezicht van de Angels. De machtsstrijd kwam nog meer op gang. In september dit jaar zijn Duitse Angels aangevallen. Er zijn aanslagen gepleegd op een wedkantoor en een clubhuis van de Angels. Een Angels overleefde een schietpartij. Wie worden er verdacht? De leden van Satudarah. De recherche is actief en houdt het jarenlange conflict in de gaten. Op dat de bom niet mag barsten.

Bron: NOS, KRO Reporter

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s