Benidorm Bastards in de ruimte

Na de verkoop aan Disney, de aankondiging van Episode VII, de zoektocht naar een regisseur voor een nieuwe trilogie is er weer een nieuwe ontwikkeling omtrent Star Wars.

In een recent interview vertelde acteur Mark Hamill, die de rol van Luke Skywalker vertolkt in de originele Star Wars trilogie, dat George Lucas en hij pas nog een gesprek hebben gehad over Hamill’s rol in de nieuwe Star Wars films. Dit gesprek zou zich hebben afgespeeld in de week voordat bekend werd dat Disney de rechten van Star Wars had gekocht.

Hamill zelf was geschokt over het nieuws van een nieuwe trilogie. Voor hem is Star Wars echt afgesloten en hebben ze dat ook precies gedaan zoals ze dat toen wilde. Maar nu er wordt gesproken van een uitbreiding van het universum is Hamill toch lichtelijk geschokt.

Lucas vroeg Hamill, samen met Carrie Fischer, of ze geïnteresseerd zouden zijn in een rol in de nieuwe films. Beide snappen niet goed wat voor nut ze zouden hebben in de nieuwe film, want ze zijn beiden al aardig op leeftijd.

Wat voor rol Lucas in gedachten had is nog onbekend, maar als ze de fans tevreden willen houden moeten ze toch echt met iets goeds komen. Want op een bejaarde Luke Skywalker zit niemand te wachten.

Bron: Firstshowing.net

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s