Badr Hari vriendjes met Hell’s Angels

AMSTERDAM-De op 2 december in Diemen-Noord geliquideerde Patrick Brisban heeft in eerdere verhoren met de politie de naam van Badr Hari laten vallen. Brisban heeft Badr Hari in kaart gebracht met de Hell’s Angels tijdens dat verhoor.

De advocate van Badr Hari heeft gezegd dat hij Patrick Brisban niet kende. Tijdens het politieverhoor ontkrachte Hari het feit Brisban niet te kennen. Hij kende Brisban namelijk wel door de seksclub Yap Yum, waar hij wel eens kwam.

De portier van de club Yap Yum, Hell’s Angels lid Harry S., is een echte gevechtssportliefhebber. Deze Hell’s Angel zou 2 jaar lang het kickboksen van Hari gesponsord hebben. De politie confronteerde Badr Hari met het feit prospect te zou zijn geweest bij de motorclub Hell’s Angels. Hari ontkende dit.

Patrick Brisban was een bekende van de politie. Vorig jaar werd hij verdacht van drugssmokkel. 130 kilo cocaïne zou hij samen met enkele andere mensen naar België gesmokkeld hebben. Hiervoor werd hij uitgeleverd aan België, maar kwam na korte tijd weer vrij.

Bron: Elsevier, Camilleri

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s