Episode VII: Spielberg toont genade

De zoektocht naar een regisseur voor de zevende Star Wars film duurt nog steeds voort. Verschillende namen zijn genoemd, maar er is nog niet duidelijk wie deze, toch wel grote, verantwoordelijkheid op zich gaat nemen. Wel is er duidelijk wie het absoluut niet gaan doen.

Tot grote opluchting heeft Stephen Spielberg zich teruggetrokken uit de race. De voormalige collega van George Lucas leek voor veel mensen de perfecte opvolger, maar Spielberg heeft gezegd hier geen interesse in te hebben. Wat, naar mijn mening, helemaal geen probleem is, want wie zit er nou te wachten op nog een mythologie “verkrachting”? Had hij dit nou maar bedacht voordat hij het vierde Indiana Jones deel maakte.

Quintin Tarantino kan ook van de lijst worden geschrapt. In een interview zei Tarantino geen belangstelling voor het maken van nog een trilogie te hebben. Dit zou, voor hem persoonlijk, vooral te maken hebben met het feit dat Disney aan het roer staat. Volgens Tarantino zal de film dan nooit tot zijn recht komen. En om eerlijk te zijn, is Star Wars ook niet echt zijn genre.

Ook Zack Snyder heeft laten weten zich niet te willen wagen aan een project als Star Wars, ondanks het feit dat hij een groot fan is.

Bron:Firstshowing.net

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s