Voorbereidingen treffen voor het Elf Fantasy Fair

De Elf Fantasy Fair (EFF) april 2013 lijkt misschien, of beter gezegd is, nog maanden ver weg, maar dat wil niet zeggen dat de voorbereidingen nog niet in volle gang zijn. Schrijvers worden gebeld om te vragen of ze een lezing willen geven, bewakers worden geïnformeerd en natuurlijk zijn de bezoekers hard bezig met het ontwerpen van hun kostuum.

Het is een traditie van mij en mijn vriendin om ieder jaar ten minste een keer naar het EFF gaan, en dan wel in telkens andere kostuums. Wij bezoeken dit evenement al vanaf ons 14e, dus dat betekend dat ik zeker al 4 kostuums in mijn kast heb liggen!
Het thema van EFF 2013 is draken en hobbits, natuurlijk na aanleiding van de film The Hobbit die december 2012 uitkwam, maar helaas ben ik niet zo klein als een hobbit en net niet vuurspuwend genoeg om als een draak door te gaan(…). Maar niet getreurd, je hoeft niet per se in het thema mee te gaan, het is al gezellig als je komt opdagen.

Het EFF is een evenement waarbij de bezoekers verkleed mogen komen als een fantasiewezen. Het hele weekend lang worden er allerlei workshops en lezingen gehouden en natuurlijk zijn er talloze kraampjes met spullen die je niet in een normale winkel vindt.
eff2012_arcen_4879_ezio

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s