Prijzenslag

NEW YORK – Het is geen verassing dat 2012 een succesvol jaar is geweest voor de vijf jongens van One Direction.
Met twee albums die op nummer één zijn binnen gekomen in verschillende landen, zijn ze de populairste boyband van het moment.

MTV heeft de jongens dit jaar uitgeroepen tot beste artiest van 2012. Op de tweede plek staat Taylor Swift, de vriendin van Harry Styles, en de band Fun is op de derde plek beëindigd.
Louis Tomlinson reageert: “MTV, we cannot thank you enough. Artist of the Year, it is an absolute honor. We’ve had an amazing year and this is the icing on the cake, thank you so much.”

Ook heeft One Direction meerdere plekken in de Billboard 200 veroverd. Zo staan ze met hun tweede album ‘Take me Home’ op plek nummer vier. Hun eerste album ‘Up all Night’ staat op plek nummer drieëntwintig.

In februari 2013 start de uitverkochte tweede wereldtournee van de jongens.  Ook in Nederland ging de kaartverkoop razendsnel. Het concert dat op 3 mei 2013 in het Amsterdamse ZiggoDome wordt gegeven, was binnen 10 minuten uitverkocht. Er worden verschillende wedstrijden gehouden zodat een aantal geluksvogels nog een kaartje voor het concert kunnen bemachtigen.

MTV
Foto: MTV News

Bron: Girlz, Billboard

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s