Vrijheid blijheid cultuur

De Hell’s Angels mogen zich een eigen cultuur noemen. Ze zijn namelijk een groep die andere regels hebben en zich anders gedragen dan de standaard burger. Maar wat maakt een Hell’s Angel nou tot een Hell’s Angel?

De Hell’s Angels houden hun eigen normen en waarden erop na. Ze zien de ‘burgermaatschappij’ niet bepaald zitten en houden zich het liefst aan zo min mogelijk verboden of geboden. Het zijn vooral mensen die genieten van hun vrijheid onder het genot van een hapje, een drankje, drugs, wapenhandel, moord en vrouwen. Dit allemaal rondom de motors, want die staan centraal bij de Hell’s Angels. Namelijk het hebben van en rijden op Harley Davidsons.

Het stoere uiterlijk is er belangrijk en kenmerkt de cultuur. Tatoeages, accessoires, leren jassen en mouwloze spijkerjacks met niet te vergeten het Hell’s Angels symbool en vele andere tekens.

De leden van de Hell’s Angels zijn als familie voor elkaar. Het maakt niet uit waar je in de gewone samenleving vandaan komt, bij de Hell’s Angels is iedereen hetzelfde. Kom je aan 1 Angel, dan kom je aan de rest. Dat hiervoor geweld moet worden gepleegd maakt in dat geval niks meer uit.

Bron: mcrups.nl, esthesis.net, seedsinspace.nl

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s