The Hobbit is de moeite waard

LONDEN- Woensdagavond ging The Hobbit: An Unexpected Journey in première. De reacties van de bezoekers na de film waren zeer veelbelovend. Duidelijk is dat de film een waardige voorloper is van de Lord of the Rings. De film draait in HFR 3D, 3D en 2D.

HFR 3D betekend High Frame Rate: 48 beelden per seconde in plaats van de normale 24 beelden. Door de meerdere beelden worden snelle camerabewegingen in een vloeiende beweging weergegeven en ontstaat er een realistischer filmbeleving.

Al dagen van tevoren was de première uitverkocht, dus de zaal zat bommetje vol. De film duurt 169 minuten, een lange zit dus, maar de film is de moeite waard. Uit de reacties van de bezoekers werd het duidelijk dat dit een waardige voorloper is van de Lord of the Rings.

De film speelt zich zestig jaar voor de Lord of the Rings trilogie af en ook in Midden-Aarde. De hoofdpersoon van deze nieuwe trilogie is Bilbo Baggins. Bilbo gaat met Gandalf en dertien dwergen naar Erebor om een schat terug te stelen van de draak Smaug. In de grotten ontmoet Bilbo Gollem en krijgt de Ene Ring in handen.

Bronnen: cinemec.nl
thehobbit.com

Advertisements

One thought on “The Hobbit is de moeite waard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s