Ajax supporters met combivervoer naar Tilburg

Amsterdam- Ajax supporters die het duel tegen Willem II op 16 december willen bijwonen zijn verplicht tot een buscombi. Dit hebben de clubs na overleg besloten. Het duel tussen Willem II en Ajax wordt niet gezien als een risicowedstrijd door de KNVB en dat zorgt voor ontevredenheid onder de Ajax supporters.

 Het combivervoer is een maatregel die eigenlijk bedacht is voor de zogenaamde risico wedstrijden. De beperking van de reisvrijheid moet voorkomen dat de harde kernen van de clubs elkaar treffen.

In Amsterdam zijn ze er niet blij mee, alweer een combi. Voor hen betekent een combi extra vroeg weg en beperking van vrijheid. Ajax supporter Mauro (22) zegt hierover: “Een combi voor Willem II uit is belachelijk. Het idee van de combi snap ik wel.  Maar tegen Willem II is het nog nooit fout gegaan. Vorig jaar mochten we met eigen vervoer. Waar hebben we dit dan aan te danken?”

Medesupporter Ricardo (19) is het daarmee eens: “Tegenwoordig zijn bijna alle uitwedstrijden met combivervoer. Stel je woont in Tilburg dan moet je eerst naar Amsterdam reizen om in een bus te stappen en weer in Tilburg uit te komen. Dat is gekkenwerk”.

Advertisements

One thought on “Ajax supporters met combivervoer naar Tilburg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s