Universum zonder grenzen

Met de aankondiging dat Episode VII in de bioscoop te zien zal zijn vanaf de zomer van 2015, werd er al snel gesproken van nog meer films. Episode VIII en VIX stonden al op het te-doen-lijstje, maar nu komt Kathleen Kennedy, president van Lucasfilm, met nog grotere plannen. Ze is van plan om minstens elke 3 jaar een Star Wars film uit te brengen.

Op zich is dit niet heel bijzonder, want het compleet uitmelken van een product is niet een onbekend fenomeen in Hollywood. Maar Kennedy wil niet alleen vervolg films maken, maar ze spreekt zelfs van ware spin-offs.  Deze films zouden zich dan afspelen in het Star Wars universum, maar dan met heel andere karakters. Zo wil ze laten zien hoe groot de wereld van Star Wars werkelijk is.

Ditzelfde wordt gedaan bij de Marvel films. Uit verschillende hoeken word een verhaal bekeken, en zo krijgt de kijker een beter beeld van de wereld waarin het zich afspeelt. Natuurlijk heeft Star Wars door de jaren heen genoeg verschillende verhalen geproduceerd in de vorm van comics, games en televisieseries. Het idee om dit nu ook in de films toe te passen, is daarom ook vrij logisch.

Zo krijgen we de kans te zien wat er gebeurd, buiten de Skywalker familie om!

Bron: screenrant.com

Advertisements

One thought on “Universum zonder grenzen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s