Tiende Midwinter Fair was een groot succes

Alphen a/d Rijn- Afgelopen weekend werd de tiende Midwinter Fair gehouden in het themapark Archeon, en het was een groot succes. De sneeuw op zaterdag en de meest uitgedoste kostuums zorgden voor een sprookjesachtig geheel.

Het Midwinter Fair is een evenement waarbij mensen verkleed mogen komen als de meest rare magische wezens. Dit jaar was het thema verleidelijke magie, dus tovenaars en feeën waren er dit jaar genoeg te zien.

Het was wel koud, maar dat kon de pret niet bederven. Iedereen die er liep had een grote glimlach op zijn gezicht en blozende wangen van de kou.
Gelukkig was er ook genoeg warm eten te vinden in de warme en knusse herbergen. Honger lijden deze dagen was niet nodig.

Je hoefde je geen minuut te vervelen want om de twee uur werd er een voorstelling gehouden op de Midwinter Tierlantijn Tovertuin en het Kristallen Wonderland. Daarnaast was er ook op zaterdag een speciale voorstelling om 14:30 uur in de Romeinse Herberg.

Ook waren er genoeg spullen te kopen, zoals bijvoorbeeld beeldjes, kalenders en nog veel meer. De uitgever Gottmer, o.a bekend van de Grijze Jager, zat in de forumtent met honderden boeken om zich heen, en natuurlijk waren ze allemaal te koop voor een redelijke prijs.

Al bij al was het dus een geslaagd weekend voor de echte fantasyliefhebbers.

Bron: Midwinter Fair

Advertisements

One thought on “Tiende Midwinter Fair was een groot succes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s