Ongepast of ongeloofwaardig

De PVV (partij voor de vrijheid) is tegen openstelling van de arbeidsmarkt voor  midden en Oost-Europeanen, dit blijkt uit de website het filmpje en pagina 17 van het verkiezingsprogramma 2012 van de PVV.

Het  meldpunt Oost en Midden Europeanen werd in Februari 2012 gelanceerd  met als doel, het registreren van overlast. Het meldpunt suggereert dat er veel overlast wordt veroorzaakt door deze mensen. Ander standpunt is het verkleinen van de arbeidskansen van deze groep. Het mag duidelijk zijn dat immigranten één van de stokpaardjes van de PVV is.

het partij profiel sluit hier naadloos bij aan, maar de kans die de partij laat liggen is het in balans brengen van standpunten omtrent buitenlandse werknemers, zoals eerder benoemd, zijn er ook positieve punten te melden waaronder het krijgen van extra inkomsten voor de staatskas. Het melden hiervan zal de berichtgeving van de partij wat geloofwaardiger maken voor menigeen.

als er structureel door een bepaalde groep bepaald gedrag vertoont wordt is er sprake van probleem gedrag, het is onduidelijk of er bij deze groep sprake is van dit gedrag. Uit onderzoek blijkt dat mensen zich graag aan elkaar aanpassen om onderdeel te blijven uitmaken van deze groep.

Advertisements

One thought on “Ongepast of ongeloofwaardig

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s