Opluchting of teleurstelling?

Het einde is nu toch echt in zicht. Bijna een maand geleden ging het allerlaatste deel van Twilight in première, nog maar een paar weken en de film draait niet meer. Een opluchting voor degene die de films maar zwijmelachtig vonden, maar een grote teleurstelling voor de echte Twihards: de fanclub van de serie. Net zoals het laatste deel van Harry Potter werd ook deze film opgedeeld in twee delen.

Deze opdeling van de film zorgde ervoor dat de Twihards nog een jaar langer konden genieten van de serie. De mensen die niets met de films hadden vonden het maar onzin, het boek was niet veel dikker dan de rest van de serie. Bij het laatste boek van Harry Potter was dit wel het geval, het boek was dik en heel gedetailleerd en moest wel opgedeeld worden in twee delen, anders zou het verhaal in de soep lopen.

Eerlijk is eerlijk, bij de laatste film van Twilight was dit niet het geval. Het eerste deel was te langdradig en er gebeurde helemaal niets. Het tweede deel krikt het wel weer een beetje op want het gevecht tussen de Volturi’s en de Cullens is om je vingers bij af te likken, maar het einde is een flop en laat buitenstaanders weer teleurgesteld in hun stoel terug zakken.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s