Motorbende bijna dakloos

Het zit de Hell’s Angels niet mee. De beruchte motorbende wordt geweerd uit steeds meer plaatsen: Zeist, Diemen, Amsterdam. Hoewel ze zich bezig houden met criminele praktijken is er volgens omstanders niks van te merken en drinken ze gewoon gezellig hun bakje koffie op.

De burgermeester van Zeist sloot begin dit jaar de kroeg van de Hell’s Angels, The South, omdat vier leidinggevenden zich schuldig zouden hebben gemaakt aan wapenhandel, bezit van harddrugs, kinderporno, hennepteelt en geweldpleging. De meningen van omstanders zijn verdeeld. De buren hebben nooit last gehad van de motorclub en volgens kaasboers draagt de motorclub bij aan de sociale veiligheid.

Ja, in Amsterdam denken ze daar anders over. Op dit moment doet de gemeente er alles aan om te voorkomen dat de Hell’s Angels weer een clubhuis in de hoofdstad krijgen. In januari moesten ze het pand aan de Wenckebachweg na 40 jaar verlaten en als vergoeding kregen ze 400.00 euro mee.

Vervolgens hebben ze in Diemen geprobeerd een clubhuis aan te schaffen, maar ook daar is geen plek. Zelf houden ze nu rekening met het feit dat ze dakloos worden, want het is niet gemakkelijk om een plek te vinden. Wie wilt de Hell’s Angels?

Bron: RTV Utrecht, nu.nl

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s