‘Most Wanted’ list

De Hell’s Angels staan er niet bekend om dat het lieverdjes zijn. Er bestaat een zekere ‘Most Wanted’ list. Een lijst met beruchte Hell’s Angels leden die gezocht worden. Dit man heeft jaren lang bovenaan het lijstje gestaan.

Het was 2001. Paul was één van de meest enthousiaste leden van de Hell’s Angels chapter in Mesa, Arizona. Maar, het was een man met een dubbelleven. Overdag had hij zijn pak aan naar zijn werk, die al zijn tatoeages verhulde, ’s nacht maakte hij deel uit van de motorbende.

In de nacht van 25 oktober 2001 besloot hij na overleg met zijn mede Hell’s Angels leden een vrouw van straat te plukken om hun die avond op het feestje te vergezellen. Cynthia, 44 jaar en moeder van 6 kinderen, voelde zich gevleid en ging mee.

Zonder enige reden begon men later op de avond op haar in te slaan. Paul Eischeid en een andere motorrijder sloegen haar buiten bewustzijn. De 2 reden met haar naar de woestijn en sloegen haar dood. Een week later werd haar lichaam ontdekt door een passagier.

Paul Eischeid vluchtte en is 8 jaar lang onvindbaar geweest. Op 3 februari kwam er gerechtigheid en werd hij opgepakt in Buenos Aires, Argentinië.

Bron: Daily mail, amw.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s