May the Force be with us all…

November was de maand van gebeurtenissen die de wereld voor altijd zouden veranderen. Obama werd wederom tot president van Amerika verkozen en George Lucas verkocht de auteursrechten van Star Wars aan Disney. Vooral het tweede zorgde voor veel onrust.

George Lucas schreef in de jaren ’70 geschiedenis toen hij het eerste deel in de Star Wars serie maakte. In 1999 verscheen Phantom Menace op het witte doek en deze film zorgde al voor veel oproer bij de fans. De film zou niet voldoen aan het niveau van de eerdere films en Lucas zou het alleen maar om het geld doen. Ondanks de klachten bleef Lucas tot 2005 Star Wars films maken.

Sindsdien heeft Lucas steeds iets proberen te veranderen aan de Star Wars serie. Wederom zorgde dit voor erg veel onrust bij fans. Het ging zelfs zo ver dat Lucas, begin dit jaar, besloot met vervroegd pensioen te gaan.

Sinds zijn aftreden heerst er de vraag wie de lightsaber gaat overnemen. Er werd al een tijdje gespeculeerd maar vorige maand kwam dus het verlossende woord. Disney?! Dit houdt dus in dat, omtrent Star Wars, de verantwoording voortaan ligt bij de makers van Mickey Mouse.

Ook praat Disney over het maken van een zevende film. Wederom houden de fans hun hart vast.

Bron: Firstshowing.net

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s