Episode VII: De zoektocht duurt voort

Sinds het schokkende nieuws dat Disney bezig is met de voorbereidingen voor het maken van een zevende Star Wars film, word er flink gespeculeerd over wie de rol van regisseur op zich gaat nemen.

Er zijn al vele namen genoemd. Bij het vallen van de naam Michael Bay, werd er meteen een saldo aan commentaar afgevuurd. Beelden werden geschetst over een Star Wars film, met om de paar seconde een explosie zonder reden en mooie vrouwen zonder acteertalent.

Een naam blijft steeds terugkomen. Matthew Vaughn. We kennen Vaughn vooral van projecten als X-men: First Class. Hier werd weinig van verwacht, maar na uitkomst was het toch een groot succes. Met X-men liet Vaughn zien dat hij een oud project in een succesvol nieuw jasje kon stoppen. En dit is zeker een kwaliteit die hij kan gebruiken bij  Star Wars.

Alles is nog speculatie, maar het feit dat Vaughn bij twee grote projecten een stapje terug heeft gedaan, geeft toch aan dat er iets meer aan de hand is. Jason Flemyng zei in een interview dat Vaughn zeker geïnteresseerd is in Star Wars, maar kon verder niks zeggen.

Meer details over de zevende film volgen wanneer Disney dat toelaat.

Bron: screenrant.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s