De maand december is fantasiemaand bij net 5

BENNEKOM- De hele maand lang zendt net 5 op zondag en woensdag fantasiefilms en series uit. Dit doen ze om onder andere de film The Hobbit te promoten die over een week wereldwijd uitkomt. Afgelopen zondag was Twilight: New Moon aan de beurt. Deze woensdag wordt de sprookjesfilm Enchanted uitgezonden.

Enchanted is een geanimeerde en live-action film. De film is een mengsel van een paar sprookjesfilm bij elkaar, zo kan de prinses Giselle bijvoorbeeld net zo mooi zingen als Sneeuwwitje of Doornroosje. De boze stiefmoeder van Assepoetser komt er ook in voor, maar dan als de moeder van Edward. Edward is de verloofde van Giselle. Door een truc van de boze stiefmoeder belandt Giselle in het hedendaagse Manhattan, waar ze een knappe advocaat ontmoet.

Enchanted is meer een film voor kleine kinderen en had misschien beter overdag gedraaid kunnen worden. ’s Avonds op een doordeweekse dag liggen de meeste kleine kinderen al vroeg in bed en kunnen daarom niet genieten van deze sprookjesfilm.

Net 5 had misschien beter kunnen kiezen voor wat volwassener films voor ‘s avonds zoals Lord of the Rings, Eragon of Blade.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s